Aquesta és la primera recepta que preparem en el nostre taller de cuina. Esperem que us agradi!
Ingredients:
-1 paquet de macarrons de 500 grams
-1 pot de tomàquet natural triturat
-1 ceba
-1 llauna de paté
-6 salsitxes
-sal
-Oli
Preparació
1.Primer tallem la ceba a trossos petits
2.Els posem a una paella amb oli i la fregim una mica
3.Un cop la ceba esta daurada hi posem el tomàquet i deixem fer “xup-xup”.
4.Mentrestant tallem les salsitxes a trossets petits
5.Ho posem a la paella i quan estiguin fetes ho traiem tot del foc.
6.Després posem aigua en una olla, li posem una mica de sal i ho posem al foc
7.Quan bulli li posem els Macarrons i ho deixem uns 9 minuts.
8.Ho traiem i ho posem a l’escorredora per treure l’aigua
9.Barregem els macarrons amb la salsa
10.Després ens ho mengem i si volem li podem posar formatge
BON PROFIT!
dimarts, 30 de setembre del 2008
Benvinguts
Hola a tots,
Aquest és un nou blog, el blog dels alumnes de la USEE de l'Institut Manuel Blancafort de la Garriga.
Aquí penjarem moltes de les coses que fem a l'aula: treballs, redaccions, murals, receptes de cuina... entre moltes altres coses.
Esperem que us agradi i que ens comenteu tot allò que vulgueu.
Salutacions.
Aquest és un nou blog, el blog dels alumnes de la USEE de l'Institut Manuel Blancafort de la Garriga.
Aquí penjarem moltes de les coses que fem a l'aula: treballs, redaccions, murals, receptes de cuina... entre moltes altres coses.
Esperem que us agradi i que ens comenteu tot allò que vulgueu.
Salutacions.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)