dimarts, 30 de setembre del 2008

Macarrons amb tomàquet

Aquesta és la primera recepta que preparem en el nostre taller de cuina. Esperem que us agradi!

Ingredients:
-1 paquet de macarrons de 500 grams
-1 pot de tomàquet natural triturat
-1 ceba
-1 llauna de paté
-6 salsitxes
-sal
-Oli

Preparació
1.Primer tallem la ceba a trossos petits
2.Els posem a una paella amb oli i la fregim una mica
3.Un cop la ceba esta daurada hi posem el tomàquet i deixem fer “xup-xup”.

4.Mentrestant tallem les salsitxes a trossets petits


5.Ho posem a la paella i quan estiguin fetes ho traiem tot del foc.



6.Després posem aigua en una olla, li posem una mica de sal i ho posem al foc
7.Quan bulli li posem els Macarrons i ho deixem uns 9 minuts.


8.Ho traiem i ho posem a l’escorredora per treure l’aigua
9.Barregem els macarrons amb la salsa
10.Després ens ho mengem i si volem li podem posar formatge

BON PROFIT!

Benvinguts

Hola a tots,

Aquest és un nou blog, el blog dels alumnes de la USEE de l'Institut Manuel Blancafort de la Garriga.
Aquí penjarem moltes de les coses que fem a l'aula: treballs, redaccions, murals, receptes de cuina... entre moltes altres coses.

Esperem que us agradi i que ens comenteu tot allò que vulgueu.

Salutacions.