dimarts, 17 de febrer del 2009
Estris de cuina
Mandonguilles
Ingredients
-400gr Carn picada de vedella
- 1 botifarra
- 1 gra d’all
- julivert
- pa rallat
- farina
- 1 ou
-oli
-pebre
-Sal
Pas a pas:
- Posem la carn picada en un bol
- Després li traiem la pell a la botifarra i ho posem amb la carn
- Tallem l’all ben petit i ho afegim a la carn
- Tallem el julivert i ho posem a la carn
- Ho barregem tot!
- Li posem l’ou i una mica de pa rallat , pebre i Sal
- Tornem a barrejar
- Ja podem fer les boles
- Després les enfarinem
- Posem una Paella amb oli i quan estigui calent li tirem les Mandonguilles.
- Quan estaven daurades les traiem
- Les posem en un plat amb un paper de cuina per que deixin l’excés d’oli
- Ja estan llestes per menjar!!
Bon profit!!!