dimarts, 4 de novembre del 2008

Broxetes de fruita amb xocolata

Avui us presentem una nova recepta que hem elaborat en el nostre taller de cuina. Després dels macarrons hem volgut fer una recepta molt més fàcil però que fa venir salivera. Esperem que us agradi!

Ingredients:
-2 pomes
-1 pera
-2 prèssecs
-3 mandarines
-3 plàtan
-xocolata per desfer
-mantega
-una mica de llet

Pas a pas:

1. Agafem la fruita la pelem i la tallem a trossos petits

2. Quan ho tenim tot tallat agafem una broxeta (pintxo llarg) i hi posem els trossos de fruita en l'ordre que vulguem

3. Per fer la salsa de xocolata. Posem una cassola al foc amb una mica de mantega i la xocolata. Quan està fosa li afegim una mica de llet perquè sigui més gustosa.

4. Posem la salsa per sobre de les broxetes.

5. I ja està llest per menjar. Si volem ho podem posar a la nevera perquè la xocolata quedi dura i semblin bombons.


Que aprofiti!