dimarts, 17 de febrer del 2009

Mandonguilles

Avui us presentem una nova recepta, molt fàcil de fer. Esperem que us agradi. Com veureu no tenim imatges ja que vam tenir un problema tècnic, a la propera ho haurem solucionat.

Ingredients

-400gr Carn picada de vedella

- 1 botifarra

- 1 gra d’all

- julivert

- pa rallat

- farina

- 1 ou

-oli

-pebre

-Sal


Pas a pas:

- Posem la carn picada en un bol

- Després li traiem la pell a la botifarra i ho posem amb la carn

- Tallem l’all ben petit i ho afegim a la carn

- Tallem el julivert i ho posem a la carn

- Ho barregem tot!

- Li posem l’ou i una mica de pa rallat , pebre i Sal

- Tornem a barrejar

- Ja podem fer les boles

- Després les enfarinem

- Posem una Paella amb oli i quan estigui calent li tirem les Mandonguilles.

- Quan estaven daurades les traiem

- Les posem en un plat amb un paper de cuina per que deixin l’excés d’oli

- Ja estan llestes per menjar!!


Bon profit!!!